HTML

Cicatappancs FC

A Cicatappancs FC 2011-ben alakult macskamentő állatbarátok kezdeményezésével. Küldetésünk a cicák sorsának jobbítása, legyen szó gazdiközvetítésről vagy kolóniák befogásáról, ivartalanításáról, segítségnyújtásról vagy felvilágosításról az emberek számára.

Közösség

Friss topikok

2011.11.16. 18:30 Benyeszke

Őket szeretjük: a Dr. „S” Állatorvosi rendelő (XV. kerület)

3 éves korom óta lakom Újpalotán, 17 éve van cicám. Nem igen tudnék és nem is nagyon szeretnék rosszat mondani az előző állatorvosunkról, de a sors úgy hozta, hogy időközben háromra bővült saját cicáim taglétszáma, így úgy határoztam, keresek egy hozzánk közelebb eső állatorvost. Aztán megláttam a rendelőjüket, 2, azaz KETTŐ PERC sétára a lakásomtól. Nosza, kihasználva a sok ismerős jelenlétét a Facebookon, azonnal kérdezősködni kezdtem, kik ők, mik ők, mit tudnak, érdemes-e váltani. A sok dicsérő vélemény megtette hatását, már másnap ellátogattam legkisebb ugrifülesemmel Dr. „S”-ékhez.

A rendelő

A Hősök útján található rendelő csendes környezetben található a kertvárosi rész peremén. Parkolási lehetőség, két kellemesen tágas váró (egy kinti és egy benti), két kezelőhelyiség, s a falon egyből szembesülünk a fontosabb információkkal, úgy mint árjegyzék, hasznos tudnivalók az alapvető kutya-cica betegségekről, prémium tápok és bolhairtók prospektusai, „üzenőfal” gazdikeresőkkel és elkóborolt kedvencekkel. Aztán behívnak.

A dokik

Első körben Dr. Baráth Lászlóhoz kerültünk, aki egyből levett a lábunkról határozott, laza stílusával, és azzal, hogy köszönés után egyből a cicám fizimiskáját dicsérte ámuldozva. Miután azonnal tegeződésre váltott velem, magabiztosan operálta le a hordozót a macskáról, majd szakszerűen, a füle hegyétől a hátsó lábak ujjacskájáig végigtapogatta a cicát. Érdeklődött a származása felől, illetőleg hogy egyke-e vagy sem. Miután kiderült, hogy hárman vannak, és a másik kettő közül az egyik hasonló tüneteket (gyaníthatóan kötőhártyagyulladás) produkál, azonnal berendelte őt is, fizetni majd utólag kell. Itt kicsit megijedtem, vajon mennyi lesz a végösszeg két macska kezelése után.

No de először a másik doktor úrról: Héthársi Zoli a kollégájához hasonlóan 35-40 körüli, ő tulajdonképpen a rendelő főorvosa. Süt róla a rutin és a szakértelem, nála is jártunk később kontrollon, melegen tudom ajánlani bárkinek. Az a fajta, aki bár ránézésre megmondja, hogy mi az állat baja, sosem bocsátkozik elhamarkodott diagnózisba. Mindkettőjükre jellemző, hogy a tévedés jogának fenntartása miatt nem próbálkoznak egyből a legdrasztikusabb gyógymóddal, inkább puhatolóznak, és türelemre intik a gazdit. Sosem fojtják beléd a szót, addig konzultálnak veled, amíg kérdésed van.

A kezelés

Maximális szakértelem, az állatokkal nagyon empatikusak és kedvesek. Alaposan dolgoznak, semmi sem kerüli el a figyelmüket. A fent említett esetkor mindkét cicát levittem, mindketten kaptak antibiotikumot, Laci mindkettőjük szemét-fülét kitakarította és becseppentette, egyiküknek lázat is mért. Útravalóul csomagolt egy hétre elég antibiotikumot, valamint szem- és fülcseppet mindkét cicának, meghatározott napra visszarendelt minket kontrollra. S hogy mindezért mennyit fizettem?

Az árak

A fenti akcióm 5, azaz ÖTEZER forintomba került, ami bármerről nézve hihetetlenül olcsó, ha azt vesszük, hogy máshol önmagában a két injekció is ennyibe került volna, vagy legalábbis közel ennyibe. A kezelés tehát teljesen korrekt áron zajlik, sajnos a műtét árakra viszont nem mondhatom, hogy a kerület legolcsóbbjai lennének. Kandúr cicát 9500, nőstényt 15000 forintért ivartalanítanak, egyéb beavatkozásokat (pl. fogkőleszedés) 8000 forint körüli összegért végeznek, cserébe kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal és műszerekkel dolgoznak. Egy sima kombinált oltás 5200 Ft, féreghajtó tabletta beadással együtt 400 Ft. A rutinvizsgálatnak van ugyan alapdíja (3500 Ft), de sosem kérték még el ezidáig.

 

Elérhetőség:                                                                  

Cím: 1158 Budapest XV. kerület, Hősök útja 3/a.                      

Telefonszám: 06-1-410-2307                                                    

Mobil: 06-30-949-5417                                                             

E-mail: hetzol@freemail.hu                                                      

Fax: 06-1-410-2307     

                                                           

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig két műszakban:

9:00 - 12:00 és 16:00 - 19:00

Szombat:     

9:00 - 12:00

Vasárnap:     

18:00 - 20:00

                                                                                         

Szólj hozzá!

Címkék: macska bemutató állatorvos állatgyógyászat


A bejegyzés trackback címe:

https://cicatappancsfc.blog.hu/api/trackback/id/tr933387807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása