HTML

Cicatappancs FC

A Cicatappancs FC 2011-ben alakult macskamentő állatbarátok kezdeményezésével. Küldetésünk a cicák sorsának jobbítása, legyen szó gazdiközvetítésről vagy kolóniák befogásáról, ivartalanításáról, segítségnyújtásról vagy felvilágosításról az emberek számára.

Közösség

Friss topikok

2012.05.01. 18:46 Benyeszke

Doromboló, 3. szám

Ismét eltelt néhány hét, és örökbe adott kis kedvenceinkről hála az égnek nagyon sok hírt kapunk. Íme, a következő adag a boldog gazdik beszámolóiból.

Arthur

Arthur főherceget egy orvosi rendelőben hagyták, ráadásul az a csúfság is megesett vele, hogy egy ígéretes, elkötelezettnek tűnő gazdijelölt se szó, se beszéd felszívódott. Végül egy nagyon kedves és kellően alázatos család fogadta örökbe Őfenségét, a küldött képek és beszámolók alapján, úgy gondoljuk remek dolga van Arthurnak!

"Este is kijött,kimerészkedett az előszobába, de úgy ültünk elé,hogy kicsit megrémült attól, nem tud majd visszamenni. Pont nekem szaladt, én elkaptam, a párom kezébe adtam,ő visszatette az előszobába,beszaladt a nagyszobába az ágy alá. Az ágytakaró a falnál,ahogy lelóg középen,abba feküdt - azóta is függőágynak használja. Dermedten ültünk, hogy hogy fog visszamenni a gyerekszobába....egyszer csak kivonult, mint valami fenség, ránk nézett kurrogott (olyan édes,ahogy beszél:)))) és utána már nem bújt úgy el. Éjszaka kétszer kellett segítségére sietni, mert nem tudta,hogy jöjjön le az akvárium tetejéről  :), utána a tv mögül nem mert kiugrani (biztos azért, hogy ne verjen le semmit :)"

Fruzsi / Sayang

Fruzsit annak idején testvérével Nándival együtt egy belvárosi kutyafuttatóban találta egy állatbarát, és még éppen idejében érkezett a segítség a két kis csöppségnek. Fruzsi azóta már Sayang, és gyanítjuk, hogy benne van a modell-gén, mert jobbnál jobb fotókat kapunk a boldog gazditól.

Hármaska / Vinnie

Vinnie láthatóan jól érzi magát, igyekszik felfedezni a lakás minden pontját. :) Rendkívül bújós, keresi a társaságunkat. Szépen eszik, bár az első napokban kerülte a száraz tápot, de most már azt is megeszi, a cica wc-ét ügyesen használja:). Az idő nagy részét alvással tölti, de emellett sokat játszik is. Rosszalkodni még nem nagyon rosszalkodott, de valószínűleg még nem teljesen bontakozott ki. :) Néhány képet csatoltunk köztük a cica hordozóról is ami a mai napon megérkezett. ;)

 Bagoly Orsi / Ziva

Mindenki kedvenc Orsija túlesett az ivartalanításon és levetette szépséges téli bundáját, most már készen áll a bikini szezonra.

 Marcipán

Marcipán is sikeresen elvesztette hőn szeretett férfiasságát, bánatában még a nyelvét is kint felejtette alvás közben.

Daisy

Daisy cicát az Ázsia Centernél élő kolóniából mentettük és adtuk örökbe.

Prüntyi

Itt küldök pár képet Prüntyiről. Nem könnyű fotózni őt, mert folyton izeg-mozog, de azért néhányat sikerült csinálnom. Egyébként jól van, minden rendben vele. Jól elvagyunk. :)

Ketteske

Kis családunk másik tagja szintén remekül érzi magát, amint látszik nagyon szeret enni, bár az ezt követő tisztálkodással még vannak problémák :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cicatappancsfc.blog.hu/api/trackback/id/tr544482747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása