HTML

Cicatappancs FC

A Cicatappancs FC 2011-ben alakult macskamentő állatbarátok kezdeményezésével. Küldetésünk a cicák sorsának jobbítása, legyen szó gazdiközvetítésről vagy kolóniák befogásáról, ivartalanításáról, segítségnyújtásról vagy felvilágosításról az emberek számára.

Közösség

Friss topikok

2011.11.13. 18:36 Benyeszke

Üdvözlet nektek macskabarátok!

Egyesületünk nemrég alakult azzal a céllal, hogy minél több bajba jutott cicán segítsünk. Az elmúlt pár hét alatt is számos sikertörténetünk született már, ezeket mind meg fogjuk osztani ezen az oldalon.

A blogon mindent megtaláltok majd ami a macskák tartásával, gondozásával, ápolásával illetve nevelésével kapcsolatos. Tisztában vagyunk vele, hogy az utóbbi igen véleményes kérdés hiszen egy macskát nem lehet nevelni maximum úgy ha ő hagyja magát mi meg jól elhisszük.

Tehát Kedves Macskabarátok, itt vagyunk! Írni fogunk minden olyan témáról ami Titeket macskásokat foglalkoztat vagy érdekelhet, emellett rendszeresen beszámolunk saját megmentett védenceinkről is.

Szólj hozzá!

Címkék: macska


A bejegyzés trackback címe:

https://cicatappancsfc.blog.hu/api/trackback/id/tr643375010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása