HTML

Cicatappancs FC

A Cicatappancs FC 2011-ben alakult macskamentő állatbarátok kezdeményezésével. Küldetésünk a cicák sorsának jobbítása, legyen szó gazdiközvetítésről vagy kolóniák befogásáról, ivartalanításáról, segítségnyújtásról vagy felvilágosításról az emberek számára.

Közösség

Friss topikok

2012.02.08. 11:39 Benyeszke

Kolónia az Ázsia centernél (folytatás)

A kiserdő közelsége miatt megszaporodott létszámot igyekszünk kordában tartani, így a vasárnap akció során nem kevesebb, mint 3 cicát sikerült befognunk az Ázsia center parkolójában és környékén. Hármuk közül ketten már ivartalanul visszahelyezésre kerültek (Ezüst mami és Tigris mami, a két legtermékenyebb nőstény), melyről fotó sajnos nincsen, ugyanis a jóindulatú őrök megengedték, hogy a cicákat a mélygarázs legvégében engedjük szabadon, hadd melegedjenek a szokásos búvóhelyükön, itt pedig mi az orrunkig sem láttunk. Nagyon örültek nekik, és megígérték, hogy ezentúl ügyelnek arra, hogy amíg ekkora a fagy, a cicák etetőibe meleg vizet tesznek. A két mami azonnal realizálta, hogy szabadulás van, egyikük berongyolt a kedvenc raklapja alá, a másik viszont kifelé menet egy darabon elkísért minket. Mindketten jól vannak. :)


A harmadik cica nem más, mint Figaró, akiről úgy döntöttünk, hogy marad amíg meg nem érkezik az álomgazdi. A holnapi napon ivartalanodik ő is, és így várja álomgazdiját.


Az Ázsia centernél további 2 kandúr befogását tervezzük még, és ezzel reményeink szerint pontot tehetünk ennek a szövevényes családregénynek a végére. Természetesen a projekt végeztével sem ülünk majd ölbe tett kézzel, önkénteseink ugyanis rendszeresen tartanak majd kolóniakövető ellenőrző látogatásokat, és amennyiben szükséges, folytatjuk a munkát a terepen.

Szólj hozzá!

Címkék: mentés


A bejegyzés trackback címe:

https://cicatappancsfc.blog.hu/api/trackback/id/tr754078115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása