HTML

Cicatappancs FC

A Cicatappancs FC 2011-ben alakult macskamentő állatbarátok kezdeményezésével. Küldetésünk a cicák sorsának jobbítása, legyen szó gazdiközvetítésről vagy kolóniák befogásáról, ivartalanításáról, segítségnyújtásról vagy felvilágosításról az emberek számára.

Közösség

Friss topikok

2012.05.21. 21:54 Benyeszke

Doromboló, 4.szám

Közhírré tétetik, hogy megjelent a Doromboló legújabb száma!

Lássuk, milyen remek híreket kaptunk a sok álomgazditól az elmúlt időszakban!

Szundi

Szundi – aki a képek tanúsága szerint nevét teljes mértékben komolyan veszi – szövetséget kötött… hmm, hogy is mondjuk: igen, egy kutyával!! :)

Szundi Danikával itthon. Édes ez a cica, csak valami miatt papagájnak hiszi magát. Nézi a tévét a vállunkról, alszik a vállunkon, lehet vele sétálni is úgy. Nagyon játékos, most épp a zoknimat rágja a lábamon. Tegnap volt egy érdekes eset. Bigi kutyánkkal jól megvan, de a régi cicánk nem fogadta még el. Szundi az ágyon volt, a régi cica, Tejföl odalépett hozzá és meg akarta legyinteni, erre a kutyusunk odaugrott közéjük és elhessentette Tejfit. Egyértelműen megvédte. :-)”

Theó / Pizsi

Kisoroszlánunk is gazdira talált az elmúlt napokban. A Gazditól már kaptunk is beszámolót, háát, úri kényelemben van része, irigyeljük is érte!

„Pizsi a múlt hét óta amikor láttam sokat szépült!

A megérkezése óta egyfolytában dorombol, és otthonosan érzi magát. A lakosztálya egy kosárból készült cicakuckó, amibe toll kispárnát tettem, szőrös pulóver huzattal. A gyerekkori mackóm is bent fekszik vele a cicakuckóban. Úgy látom, elégedett az alvóhelyével.

A hétvégén tervezzük fotózni, a legjobb képeket feltétlenül küldöm!

Köszönjük a kiscicát! Nagyon örülünk neki.”

Ottó

Ottóért is eljött az Álomgazdi! Szeretnénk megmutatni Nektek, hogy miből lesz a cserebogár:

 

 

 

 

 

 

 

Heteske

Nagyon jól van, köszönjük kérdésed. Mindenkivel nagyon jól érzi magát. Mindig valaki nyakában, vagy ölében találja meg a helyét. Nagyon bújós! Éjszaka sem tudjuk kitessékelni az ágyunkból, bár nem is akarjuk. A férjemet nagyon szereti. Ahogy leül, vagy lefekszik, azonnal az ölében terem valahol a kislányka. A nagylányom azt mondta nem illik rá az Emma név, így átkeresztelte Effy névre. Ez az Elfridából ered. Küldök majd még több fotót is, de jelenleg csak ezt találtam a számítógépen. Nem tudom hova tette a többit a lányzóm, bár a saját facebookjára már töltött fel róla képeket azonnal :) Nagyon szeretjük, igazi kis cuki cicus!

Sayang (ex Fruzsi)

Sayang, a cicahölgy a szimpla bújócskát megunva úgy döntött, hogy nem élhet egy igazi, saját tulajdonú vár nélkül. Elvégre egy cicakirálylánynak minimum többemeletes királynői lakosztály dukál! Alattvalói, az Álomgazdi és a játékegér természetesen mindent megtettek, hogy a nemes hölgy minél kényelmesebben érezhesse magát. A képek magukért beszélnek!

Marcipán

Mit is mondhatnánk erről a képről, hiszen magáért beszél: mi megszavaztuk Marcipánnak a fenséges jelzőt!

Daisy

Az Ázsia Centernél befogott Daisy cicáról is jó híreket kaptunk: jól érzi magát Gazdijánál, élvezi az új otthont, és korát meghazudtolóan játszik mindennel, ami csak elé kerül! J De – ahogy a kép is mutatja – a napozásnál nincs jobb móka!

Leó alias Leonándor (ex Nándi)

Tudtuk, hogy Leó a legjobb terápia! Íme, a Gazditól kapott beszámoló:

Kedves Cicatappancsok!

Gondoltam írok pár sort Nándiról, aki már Leó (néha Leonándor). Nagyon jól összebarátkozott a sziámi cicámmal és a kutyámmal.

A két macska állandóan rohangál, bunyózik, játszik. Nagyon jót tett Miminek az új barát, azóta sokkal többet eszik, nem válogat annyira.

Leó eddig három oltást kapott, kb. 2 hét múlva kap még egyet és azután ki lehet engedni a kertbe. Az ivartalanításáról beszéltem az orvossal, valamikor augusztusban lesz, még mielőtt elkezdene jelölni, de miután kialakult a kandúr-formája. A kutyával is jól kijön, néha együtt alszanak. Sokat eszik, már lassan akkora, mint a másik cicám. Van rengeteg játéka, de a kedvence a labdává gyúrt zacskó, azt szoktam dobálni nekik. Érdekes, hogy a sziámi vissza is hozza!

Na, dióhéjban ennyi, nagyon jó fej cica, örülök, hogy hozzám került.

Küldök egy mai képet róla.”

Merlin (ex Dragomir)

Merlinről a Gazdi készített ilyen volt / ilyen lett montázst. Tappancsok, ugye hogy mennyire megnőtt a kis drága?

Hatoska (Lili)

Ehhez a képhez a gazdik sem fűztek kommentárt, szerintünk is magáért beszél :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cicatappancsfc.blog.hu/api/trackback/id/tr524530550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása